tjänst

VAD VI ERBJUDER!

Vi garanterar 100% perfect arbete

PRESENTERADE TJÄNSTER

Broms Service

Från bromspedalen till bromsvätska, broms huvudcylinder till makten bromskraftsförstärkare, trumbromsar till skivbromsar och elektroniska låsningsfria bromsar sensorer.Rosenbilvård tekniker vet varje del av din bromssystemet ute och inifrån kan utföra broms reparation på alla fabrikat och modell.

Ytbehandling

Vi har specialbehandling för att hjälpa utsidan av bilen för att klara det kalla vädret i Sverige.

bilreparationer

vi kan reparera alla typer av bilar problem, vi kan hitta de problem och åtgärda dem och göra ägaren glad, fick vi en stor uppleva bilar av alla slag och alla modeller

Däck & Fälg

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både hjul och däck. Vi har komplett utbud av både transport- och personbilar. Pris: Kontakta oss för en offert. Vi kan reparera alla slags skador på däcken, och vi kan ändra dina vinter och sommar däck.

Oljebyte

Vi kan byta olja du köper från butiker eller vi kan få det för dig och ändra det och filtret, vi kan arbeta på alla typer av bilar

Tvättservice

Vi använder en speciell behandlingar för att hjälpa bilen passerar snön vädret så att du inte får rost i framtiden. Vi fick specialbehandling för insekter och buggar och även vägar smuts som har fastnat på bilen kommer att vara borta.

Designed by Rustinguisher